Diskuse na téma Boty pro děti

Chtěla bych se zeptat jaké botičky jste kupovali dětem, když začaly chodit ? Chtěla bych pro začátek zvolit něco pohodlnějšího a měkkého, určitě bych nechtěla hnedka dítě rvát do tenisek.

Bára 14.05.2024

Ahoj, ráda bych obnovila diskuzi a nezakládala zbytečně nové vlákno. Nemáte náhodou někdo zkušenost s eshopem Dětská obuv Žirafa? Dívala jsem se, že tam mají moc hezké boty, ale potřebovala bych sehnat opravdu kvalitní co něco vydrží.

Radka Bára 27.05.2024

Já tam beru dceři od prvních capáčků po teď. Nedávno jsem brala ve výprodeji tyhle https://www.detskaobuvzirafa.cz/detska-nepromokava-obuv-richter-2656-7271-6821-nautical-lavend-viol/, mají je teda jen v jedné velikosti, ale mají tam vícero botiček. :) Všechny jsou super, kvalitní a certifikované a vydží. Taky jsem chtěla kvalitní proto jsem hledala už od mala, aby se jí nekazila nožička a jsem ráda že jsem na Žirafu narazila. :)

Bára Bára 29.05.2024

Paráda, tak to jsem moc ráda, že se někdo ozval. :) Dívala jsem se i na recenze a ty jsou teda taky moc hezké, takže to vyzkouším. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat